HjemSupportprodukterNyheterom osskontakt oss
Lukk

OPpdateringer

Versjon 1.34 er siste lanserte versjon. Denne kan lastes ned via linken under.

Last ned Extensor 1.34

Veiledning: Oppdatering av Extensor05

Se avsnittet «Versjonsnytt» til høyre for å lese om hvilke endringer som er gjort på de ulike versjonene.

Vi minner om at våre kunder på Extensor Online må ta kontakt med Funn IT for å bestille oppdateringer av Extensor 05 i deres miljø.

Vi sender også ut informasjon via kundebrev når vi lanserer nye hovedversjoner.

Oppdatering av Extensor 05 gjøres i to operasjoner: oppdatering av programfiler og oppdatering av database.

Databaseoppdateringen trenger bare å kjøres én gang per database og kan kjøres fra en vilkårlig maskin så lenge denne er satt opp med tilkobling mot databasen. Oppdateringen av programfiler må så kjøres på alle maskiner som skal bruke Extensor 05.

Normal prosedyre er å installere programoppdateringen på én enkelt maskin først for deretter å installere databaseoppdateringen fra denne samme maskinen. Deretter gjentar du kun programoppdateringen på de resterende maskinene som skal bruke Extensor 05.

Det er alltid en god rutine å kjøre en backup av databasen før du gjør endringer på systemet, vi anbefaler på det sterkeste at dette gjøres hver gang før du oppdaterer Extensor 05.

Versjonsnytt

Her finner du versjonsbrev knyttet til oppdateringene av Extensor 05. Her kan du lese om all ny funksjonalitet og forbedringer som er lansert i de ulike versjonene.

Programtillegg

Nedenfor ser du tilgjengelige programtillegg til Extensor 05.EXTENSOR STATISTIKK- TILLEGG

Last ned Extensor Statistikk-tillegg

Dette inneholder en Årsrapport-mal for fysioterapeuter som skal rapportere nøkkeltall til kommunen. Malen er laget på basis av NFFs anbefaling, og sørger for at fysioterapeuten på noen få museklikk har en ferdig årsrapport.

OBS! Etter nedlastning må man først pakke ut filen (høyreklikk -> pakk ut alle filer). Når det er gjort dobbeltklikker man på filen ExtensorOppdatering.exe. Ved installasjon blir mappen «Statistikk» lagret på maskinen din. I noen tilfeller blir den lagret direkte på C-partisjonen. Da må mappen flyttes inn under ExtensorFelles-mappen. Denne ligger normalt på C:/Programfiler (x86)/ExtensorFelles.

Når dette er gjort kan man logge inn i Extensor. Da finner man årsrapporten under Fellesadm ->Statistikk ->Rapporter->Årsrapport->Årsmelding fysioterapeut.

Filer

Under finner du diverse filer som kan lastes ned og importeres inn i Extensor.

75 53 33 00

Tast 1 for Support
Tast 2 for Teknisk
Tast 3 for Salg

SANDVIKA

Løkketangen 20 b
1337 SANDVIKA

BODØ

Storgata 13b - 15
(Mediegården)
8006 BODØ

HJEM
SUPPORT
PRODUKTER
NYHETER
OM OSS
KONTAKT