HjemSupportprodukterNyheterom osskontakt oss
Lukk

OPpdateringer

Versjon 1.38.2502 er sist lanserte versjon (juni 2023).

HUSK å kjøre oppdatering av database (DBUpdate) i forbindelse med oppdatering! Er man usikker på prosedyre -> ta kontakt med din IT-leverandør eller Extensor.

Veiledning: Oppdatering av Extensor05

Se avsnittet «Versjonsnytt» til høyre for å lese om hvilke endringer som er gjort på de ulike versjonene.

Vi minner om at våre kunder på Extensor Online må ta kontakt med iTeam AS for å bestille oppdateringer av Extensor 05 i deres miljø.

Vi sender også ut informasjon via kundebrev når vi lanserer nye hovedversjoner.

Oppdatering av Extensor 05 gjøres i to operasjoner: oppdatering av programfiler og oppdatering av database.

Databaseoppdateringen trenger bare å kjøres én gang per database og kan kjøres fra en vilkårlig maskin så lenge denne er satt opp med tilkobling mot databasen. Oppdateringen av programfiler må så kjøres på alle maskiner som skal bruke Extensor 05.

Normal prosedyre er å installere programoppdateringen på én enkelt maskin først for deretter å installere databaseoppdateringen fra denne samme maskinen. Deretter gjentar du kun programoppdateringen på de resterende maskinene som skal bruke Extensor 05.

Det er alltid en god rutine å kjøre en backup av databasen før du gjør endringer på systemet, vi anbefaler på det sterkeste at dette gjøres hver gang før du oppdaterer Extensor 05.

Programtillegg

Nedenfor ser du tilgjengelige programtillegg til Extensor 05.EXTENSOR STATISTIKK- TILLEGG

Last ned Extensor Statistikk-tillegg

Trykk på linken over og lagre "Statistikk"-mappen på maskinen din. Finn så filen og "pakk den ut": Høyreklikk - > pakk ut alle filer, og lagre denne et sted du finner den igjen. Flytt så Statistikk-mappen inn i ExtensorFelles-mappen. Denne ligger normalt på C:/Programfiler (x86)/ExtensorFelles.
OBS: Hvis du allerede har en mappe som heter Statistikk i ExtensorFelles-mappen, så flytter du bare inn "Årsrapport"-mappen som ligger i den Statistikk-mappen du lastet ned. Strukturen på filbanen skal være slik: ExtensorFelles -> Statistikk -> Årsrapport -> [statistikk-filer i mappen]

Når dette er gjort kan man logge inn i Extensor. Da finner man årsrapporten under Fellesadm ->Statistikk ->Rapporter->Årsrapport->Årsmelding fysioterapeut.

Dette er en Årsrapport-mal for fysioterapeuter som skal rapportere nøkkeltall til kommunen. Malen er laget på basis av NFFs anbefaling, og sørger for at fysioterapeuten på noen få museklikk har en ferdig årsrapport.

Filer

Under finner du diverse filer som kan lastes ned og importeres inn i Extensor.

75 53 33 00

Tast 1 for Support
Tast 2 for Teknisk
Tast 3 for Salg

OSLO

Trelastgata 3, 11.etasje
0191 OSLO

BODØ

Storgata 13b - 15
(Mediegården)
8006 BODØ

HJEM
SUPPORT
PRODUKTER
NYHETER
OM OSS
KONTAKT