HjemSupportprodukterNyheterom osskontakt oss
Lukk

På denne siden legger vi ut filer som er laget i Microsoft Report Builder (RB), og som kan brukes til å få ut tilpassede utskrifter og rapporter fra ulike moduler i Extensor. Disse filene er modul-spesifikke, og kan brukes i følgende moduler:

  • Planlegger
  • Journal
  • Bedriftjournal
  • Regnskap

For å ta i bruk filene må man først opprette mapper for rapportfilene under ExtensorFelles-mappen. Her må det først (hvis det mangler) opprettes ei mappe med navn Rapporter. Deretter må det lages mapper med spesifikt angitt navn, med mappenavn for hver enkelt modul. Dette er en engangsjobb, og når det er gjort vil det kunne se slik ut i ExtensorFelles-mappen:

OBS! Har man ikke tilgang til å opprette mapper i ExtensorFelles-mappen -> hør med deres IT-leverandør for å få hjelp til dette.

Når mappene er opprettet kan man laste ned og lagre filer fra listen under. Filene er pakket som zip-filer, og må pakkes ut før de lagres i målmappen.
Når filen er lastet ned og lagret i riktig mappe er det én ting som gjenstår for å ta den i bruk: Det må kjøres et script i databasen for å opprette en kobling mellom rapporten og riktig tabell i databasen. Dette må gjøres av Extensor -> kontakt support på tlf 755 33 300 evt e-post support@extensor.no for å få hjelp til dette.
(For Planlegger-filer er det IKKE nødvendig å kjøre script, disse filene kan tas i bruk umiddelbart når de er lagret i ExtensorFelles-mappen)

Her er listen over tilgjengelige filer, pr. 03.04.18.

Planlegger

Tilgjengelige filer:

Disse blir tilgjengelig via Utskrift-knappen i Planlegger, som vist under.

Journal

Disse blir tilgjengelig under skillearket Rapporter i Journal, som vist under.

Bedriftjournal

  • Handlingsplan
  • Handlingsplan (med planlagt og utført tid)
  • Årsrapport
  • Årsrapport (med planlagt og utført tid)

Disse blir tilgjengelig under skillearket Rapporter i Bedriftjournal, som vist under.


75 53 33 00

Tast 1 for Support
Tast 2 for Teknisk
Tast 3 for Salg

SANDVIKA

Løkketangen 20 b
1337 SANDVIKA

BODØ

Storgata 13b - 15
(Mediegården)
8006 BODØ

HJEM
SUPPORT
PRODUKTER
NYHETER
OM OSS
KONTAKT