Lukk
HjemSupportprodukterNyheterom osskontakt oss

Feil i søk mot Adresseregister og Fastlegeregister

Feil i søket mot Adresseregisteret og Fastlegeregisteret er nå løst!

OPDDATERT 20.07.23: Feilen er løst i versjon 1.38.2502. Ta kontakt med Extensor om du kjører på gammel versjon og trenger å oppdatere.

-----------

Pga endringer i oppsett hos Norsk Helsenett som ble lansert nå i juni, så har det oppstått en feil i oppslag mot offentlige registre som Fastlegeregisteret og Adresseregisteret i Extensor.

Det ble gjort endringer i Extensor i versjon 1.37.6501 for å imøtekomme dette, men det mangler fremdeles en liten retting. Vi jobber med en permanent løsning på dette, og vil komme med versjonsoppdatering så snart som overhodet mulig.

MIDLERTIDIG LØSNING for virksomheter med Extensor versjon 1.37.6501 eller nyere:

Søk i Personregisteret setter riktige parametre for søk i alle registre. Det skal derfor være mulig å få alle til å fungere dersom man, når man har logget på Extensor, først går til Personalia\Generelt og gjør et søk i Personregisteret. F.eks. klikk [Ny] og deretter forstørrelsesglass til høyre for navnet, og deretter skriv noe vilkårlig i søkefeltet og [Søk]. Klikk deretter [Avbryt] i søkevinduet og avslutt Personalia\Generelt.

Da er oppslagsparametrene satt riktig for alle registeroppslag, og dermed skal søk mot Adresseregister og Fastlegeregister også fungere.

NB! Søket i Personregisteret må gjøres for hver gang man logger på Extensor.

Virksomheter som kjører på versjon eldre enn 1.37.6501 kan enten vente på ny versjon med permanent fiks, eller ta kontakt med sin driftsleverandør eller Extensor for å oppdatere til nyere versjon som gjør at den midlertidige løsningen fungerer.

PERMANENT LØSNING:

Vi har gjort nødvendige rettinger i programvaren og holder nå på med vanlig testprosedyrer for ny versjon.

Kunder med iteam som driftsleverandør vil etter planen få denne versjonen etter sommeren. Kunder med andre driftsleverandører eller annen IT-støtte, kan oppgradere til siste versjon så snart den er klar. Mer informasjon om dette vil komme siste uke i juni.

Overfor alle våre kunder beklager vi ulempene dette medfører.

Tidligere driftsmeldinger
Redusert telefon åpningstid
21.08.23
/

På grunn av internt arrangement har vi begrenset åpningstid på telefon torsdag 24.august og fredag 25.august

Les mer
Feil i søk mot Adresseregister og Fastlegeregister
/

Feil i søket mot Adresseregisteret og Fastlegeregisteret er nå løst!

Les mer
75 53 33 00

Tast 1 for Support
Tast 2 for Teknisk
Tast 3 for Salg

OSLO

Trelastgata 3, 11.etasje
0191 OSLO

BODØ

Storgata 13b - 15
(Mediegården)
8006 BODØ

HJEM
SUPPORT
PRODUKTER
NYHETER
OM OSS
KONTAKT